You are currently viewing Avokadopannacotta

Avokadopannacotta

Fräsch, lättlagat och färgglad är denna pannacotta.

Passar fint som förrätt eller dela i mindre portioner till buffén.

Ingredienser:

4 mogna avokado

Saft från 1 pressad citron

4 gelatinblad

1/2 dl crème fraiche

Salt och peppar

Räkor och rom efter tycke

Dill och citron att garnera med

Gör så här:

Mixa avokadorna. Värm crème fraiche i en liten gryta och smält blötlagda gelatinblad i den.

Blanda crème fraiche, citronsaft och mixad avokado och smaka av med salt och peppar.

Häll blandningen i små glas och ställ dem i kylskåpet tills pannacottan har stelnat.

Garnera efter tycke!

Servera gärna ost eller brödflarn till!

Skicka mig ett mail när bloggen uppdateras

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Varinia

    Vackert och gott 🥑🥑

Lämna ett svar