Bananvåfflor med kanel

Vem tackar nej till våfflor? 
Dessa bananvåfflor är dessutom gluten och laktosfria.
Kokos och kikärtsmjöl gör dem mättande och nyttiga.
Servera gärna med äppelmos, hallon 
och vispad grädde, gärna med lite äkta vanilj i.
I farmors gamla våffeljärn som 
har ca. 70 år på nacken blir de bäst!

Se sista bilden....


Ingredienser ca 10 våfflor

4 mogna bananer
8 ägg
6 msk kokosmjöl
2 msk kikärtsmjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk kanel
1 nypa salt

Gör så här:
Mosa bananer med en gaffel.
Till sätt övriga ingredienser.
Vispa med elvisp till du får en jämn smet.
Låt stå en stund.
Grädda dina våfflor.
Är smeten för tjock kan du spä med lite vatten eller mjölk.
Servera med goda tillbehör.
Går utmärkt att frysa.




399895176_362756746428712_4705003507257090669_njpg


399876922_347566097681904_8757306881890167275_njpg


368575962_746062870679384_2089489839543238040_njpg


399868187_3306123699648323_4541363195034255550_njpg


368015208_1336800980303690_2155628535204541385_njpg