Bananvåfflor med kanel
Vem tackar nej till våfflor?
Dessa bananvåfflor är dessutom gluten och laktosfria.
Kokos och kikärtsmjöl gör dem mättande och nyttiga.
Servera gärna med äppelmos, hallon
och vispad grädde, gärna med lite äkta vanilj i.
I farmors gamla våffeljärn som
har ca. 70 år på nacken blir de bäst!
Se sista bilden....
Ingredienser ca 10 våfflor
4 mogna bananer
8 ägg
6 msk kokosmjöl
2 msk kikärtsmjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk kanel
1 nypa salt
Gör så här:
Mosa bananer med en gaffel.
Till sätt övriga ingredienser.
Vispa med elvisp till du får en jämn smet.
Låt stå en stund.
Grädda dina våfflor.
Är smeten för tjock kan du spä med lite vatten eller mjölk.
Servera med goda tillbehör.
Går utmärkt att frysa.
Dessa bananvåfflor är dessutom gluten och laktosfria.
Kokos och kikärtsmjöl gör dem mättande och nyttiga.
Servera gärna med äppelmos, hallon
och vispad grädde, gärna med lite äkta vanilj i.
I farmors gamla våffeljärn som
har ca. 70 år på nacken blir de bäst!
Se sista bilden....
Ingredienser ca 10 våfflor
4 mogna bananer
8 ägg
6 msk kokosmjöl
2 msk kikärtsmjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk kanel
1 nypa salt
Gör så här:
Mosa bananer med en gaffel.
Till sätt övriga ingredienser.
Vispa med elvisp till du får en jämn smet.
Låt stå en stund.
Grädda dina våfflor.
Är smeten för tjock kan du spä med lite vatten eller mjölk.
Servera med goda tillbehör.
Går utmärkt att frysa.