Ostkaka med jordnötter och pinjekärnor

Så gott när nötter möter ostkaka.
Lättlagat, glutenfri och även sockerfri om man önskar.
Ett nyttigare alternativ till gräddtårta!



Ingredienser:
250 g keso
3 dl vispgrädde
4 ägg
6 msk Hermesetas lättströ/ alt. socker
1 dl hackade jordnötter
1 tsk vaniljpulver
3 msk rostade pinjekärnor.

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Låt keson rinner av i ett kaffefilter ca. 20 minuter.
Vispa grädden.
Blanda ihop alla ingredienser och häll i en smord ugnsform.
Strö pinjekärnorna över sist.

Grädda i nedre delen an ugnen ca. 45 minuter.

Till servering:
2 dl vispad grädde
blandas med
200 g kesella 10 %
( kan sötas, om man så önskar)
Frukt och bär.
340038770_169505225996408_654934138003212547_njpg



340062053_2325861357591180_7854058369849901263_njpg