Oxrullader

Husman de Luxe

Oxrullader, fyllda med dijonsenap, hemodlad inlagd gurka, bacon och lök, till det rödvinssås, lagad från grunden så klart, blomkål-parmesanpuré samt nyskördade vaxbönor!

Kolla in de olika momenten!

~ Baconet och löken steker jag ihop till fyllningen innan!

~ Grönsaker fräser ihop med tomatpuré, innan de kokas ihop med rödvin och oxfond!

~ Låt alltsammans puttra ihop med rulladerna i ugnen ca 2 timmar!

~ Ta upp rulladerna och lägg på varmhållning, sila såsen och montera med smör, inget annat behövs!

Så himla gott!!!

Verkligen värt lite extratid, gör man en stor sats har man både matlåda och middag ett ta.


Oxrullader1jpg

307038653_431116522451297_1508579927608306812_njpg

307560996_431116119118004_8586859933448040224_njpg

307877138_431116515784631_5143528881124237657_njpg

307562629_431116549117961_2853868887462125007_njpg

307571802_431116465784636_5881436258313626094_njpg

307632628_431116489117967_2682967965383663672_njpg