C'est la vie
Meny
Hem
Om oss
Blogg
Blogg - C'est la vie
Sök blogg
Sök inlägg
Sök
Pasta Puttanesca på mitt vis!
Tomatpulver
Frasig tomatpaj med getost!
Pizza Boscaiola på mitt vis!
Zucchini-potatis-plättar
Kantarell-parmesanpaj
Kantarellsmör
Soltorkade tomater på mitt vis!
Linguine allo Scoglio
Citron och parmesangratinerade musslor
FÖRE - EFTER på BALKONGEN
Tomat-Saltmandel-Dip
Dadel-Curry-Dip
Extra krämig tzatziki
FÖRE - EFTER Trapprenovering
Smakrik inlagd kålrabbi
Papaya-Getost-Sallad
Något att fira.....
Roadtrip på landet!
Grillad Halloumi med mera!
Partybröd
Ramslöksmör
Gratinerade sparrisrullar med ramslökgremolata och karameliserade smålök
Vit Sparris med Chardonnay-Philadelphiasås
Taklöksideér
Sparris med citronhollandaise, persiljepotatis, parmaskinka samt crisp och rostade pinjenötter
Appenzellerpanerad kycklingsnitsel med vit sparris och apelsinhollandaise
Före - Efter - Bastu
Ostkaka med jordnötter och pinjekärnor
Tulpanfrossa
Smördegsflarn
Avokadopannakotta
Ägg och Baconnästen
Honungsbakad laxfilé
Gravlaxfyllda ägg
Våfflor med nötter
Galettes Bretonnes
Ramslökcréme
Saint Agur Risotto med Päron-Ingefära-Confit
Sallad 1985
Plockbricka
Trorskrygg med asiatiskt touch
Musslor à la Île de Ré med mozzarella gratinerad vitlöksböd och Allioli!
Key-Lemon-Pie Mousse i glas
Glödgat vin
FÖRE - EFTER - KÖK
Inlagd vitlök
Glutenfria Granar
Inspiration från eldrabatten!
Citronkyckling med rostade grönsaker
Aktivera JavaScript för att visa
kommentarer som drivs av Disqus.
'
Facebook
Instagram