Pepparrotsägg toppad med forellrom

Gillar du ägg? Gillar du pepparrot?
Då är detta lättlagade recept perfekt för dig!

GLAD PÅSK!!!

Ingredienser 8 ägg:
8 ägg
100 g färskost med pepparrot
4 msk forellrom
Krasse
Salt och peppar
Sallad

Gör så här:
Picka äggen. Lägg i kokande vatten i 10 minuter.
Häll av vattnet och fyll på med kallt, låt äggen svalna.
Skala äggen. Skär av toppen. Gröp ur äggulan försiktig med en tesked eller kniv.
Stryk äggulorna genom en sil och blanda med färskosten.

Salta och peppra.
Fyll massan i en spritspåse och spritsa i äggen.
Garnera med forellrom och krasse.

Ställ äggen på en bädd av finskuren sallad.


338479851_9331753153503294_894410969065035104_njpg

338482590_1392479664897756_6460738089031820201_njpg

148366747_987666078306049_2298039924201542309_njpg