Räk och lax puck!
Gluten och laktosfri, lättlagat och gott!!!
Självklart kan den även göras med vanligt bröd och ost.
Ingredienser för 2 puckar
2 Ica glutenfri frukostbröd
200 g räkor med skal
4 skivor valfri lax
4 msk philadephia, laktosfri
4 msk crème fraiche, laktosfri
1/2 msk riven pepparrot
1 hackad kokt ägg
Citronpeppar
2 msk hackad dill
1 äpple, skalad och tärnad
1 Schalottenlök, skalad och tärnad
Gör så här:
Skala räkorna och hacka dem grovt. Lägg undan ca hälften till garnityr!
Blanda ihop med alla ingredienser.
Dela bröden i mitten och bre på ca hälften av fyllningen.
Lägg på locket och bre på resten och runt om.
Garnera med räkor, lax, citron, dill och annat smått och gott :)