Räk och lax puck!

Gluten och laktosfri, lättlagat och gott!!!

Självklart kan den även göras med vanligt bröd och ost.

Ingredienser för 2 puckar

2 Ica glutenfri frukostbröd

200 g räkor med skal

4 skivor valfri lax

4 msk philadephia, laktosfri

4 msk crème fraiche, laktosfri

1/2 msk riven pepparrot

1 hackad kokt ägg

Citronpeppar

2 msk hackad dill

1 äpple, skalad och tärnad

1 Schalottenlök, skalad och tärnad

Gör så här:

Skala räkorna och hacka dem grovt. Lägg undan ca hälften till garnityr!

Blanda ihop med alla ingredienser.

Dela bröden i mitten och bre på ca hälften av fyllningen.

Lägg på locket och bre på resten och runt om.

Garnera med räkor, lax, citron, dill och annat smått och gott :)

IMG_6133JPG