Ramslöksmör

Är det inte det godaste aromsmöret som man kan ha :)
Gör som vi och fixa en rejäl sats, spritsa rosetter och frys ner.
Så praktiskt att bara ta fram när man vill ha!!!

Ingredienser:

500 g mjukt Smör
ca 150 g sköljda Ramslökblad
2 tsk Himalayasalt
1 tsk Landbuljong Renée Voltaire
ca. 2 msk Citronjuice


Gör så här:

Hacka ramslöken fint och pressa citronen.
Blanda smör, ramslök, buljong, citronjuice och salt. 
Vispa fluffig med elvisp.
Fyll i en spritspåse och spritsa rosetter på bakplåtspapper.
Sätt i frysen.
Ta ut och lägg i en påse eller burk och frys igen.
Voilá!

Smakade fantastiskt till nyskördade skärbönor,
ugnsbakade rosmarinpotatis och fetaostbiff! Mums!


345895773_242378395139058_4927987913506539528_njpg




345831972_981556449951122_3640922033356392747_njpg


345867783_1302838174000052_3820417357240246088_njpg
345903641_620517290137540_6270919319692693980_njpg


345869497_276671784700653_5761237158933314243_njpg


345863248_615698203811739_2417544033511785707_njpg