Ramslöksmör
Är det inte det godaste aromsmöret som man kan ha :)
Gör som vi och fixa en rejäl sats, spritsa rosetter och frys ner.
Så praktiskt att bara ta fram när man vill ha!!!
Ingredienser:
500 g mjukt Smör
ca 150 g sköljda Ramslökblad
2 tsk Himalayasalt
1 tsk Landbuljong Renée Voltaire
ca. 2 msk Citronjuice
Gör så här:
Hacka ramslöken fint och pressa citronen.
Blanda smör, ramslök, buljong, citronjuice och salt.
Vispa fluffig med elvisp.
Fyll i en spritspåse och spritsa rosetter på bakplåtspapper.
Sätt i frysen.
Ta ut och lägg i en påse eller burk och frys igen.
Voilá!
Smakade fantastiskt till nyskördade skärbönor,
ugnsbakade rosmarinpotatis och fetaostbiff! Mums!
Gör som vi och fixa en rejäl sats, spritsa rosetter och frys ner.
Så praktiskt att bara ta fram när man vill ha!!!
Ingredienser:
500 g mjukt Smör
ca 150 g sköljda Ramslökblad
2 tsk Himalayasalt
1 tsk Landbuljong Renée Voltaire
ca. 2 msk Citronjuice
Gör så här:
Hacka ramslöken fint och pressa citronen.
Blanda smör, ramslök, buljong, citronjuice och salt.
Vispa fluffig med elvisp.
Fyll i en spritspåse och spritsa rosetter på bakplåtspapper.
Sätt i frysen.
Ta ut och lägg i en påse eller burk och frys igen.
Voilá!
Smakade fantastiskt till nyskördade skärbönor,
ugnsbakade rosmarinpotatis och fetaostbiff! Mums!