Skaldjurs symfoni med Limeaioli

Enkelt och mycket trevligt att bjuda på.

Handla valfria skaldjur och lägg upp snyggt på ett stort fat

ihop med citron, grönsaker och sallad.

Servera med olika såser, t.ex. limeaioli och ett gott bröd:

Limeaioli gör du så här:

2 äggulor

1 tsk honung

1 tsk dijonsenap

2 pressande vitlöksklyftor

1 dl neutral rapsolja

riven skal av 1 lime

flingsalt

1 dl hackade färska örter

Gör så här:

Rör ihop äggula, senap och honung i en skål.

Vispa i rapsolja i en fin stråle.

Smaksätt med vitlök, lime, salt och hackade örter.

IMG_6599JPG

300323986_411341494428800_7900643014945133587_njpg

300380179_411341501095466_8850686177847416995_njpg

300583114_411341404428809_2850262387246652166_njpg

300714052_411341467762136_3692571433744596185_njpg