Smördegsflarn
Lättfixade, spröda smördegsflarn som passar till det mesta!
Soppan, buffén, mingel eller som här till räkfylld avokado.
Gör så här:
Tina smördeg och dela i fyrkantiga bitar.
lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla med uppvispad ägg.
Fördela valfritt pålägg, som t.ex. rödlök, tomater i olika färger, örter
och avslutar med riven ost.
Chevré, blåmögelost, päron, fikon, paprika och nötter passar också fint.
Endast fantasin sätter gränsen.
Grädda i 220 grader och skär i trekanter.
Mumsigt!
Soppan, buffén, mingel eller som här till räkfylld avokado.
Gör så här:
Tina smördeg och dela i fyrkantiga bitar.
lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla med uppvispad ägg.
Fördela valfritt pålägg, som t.ex. rödlök, tomater i olika färger, örter
och avslutar med riven ost.
Chevré, blåmögelost, päron, fikon, paprika och nötter passar också fint.
Endast fantasin sätter gränsen.
Grädda i 220 grader och skär i trekanter.
Mumsigt!