Zucchini - Crust - Pizza

Knaprig grönsaksbotten som är både Low Carb och glutenfri.
Här med en härlig topping av
gorgonzola, skinka, lök, tomater, päron och pinjenötter.
Men valet är fritt så klart!
Gott blir det alla gånger!

Ingredienser botten 2-3 portioner:

1 gul lök
2 mellanstora zucchini, ca 450 g
1 ägg
30 g kikärtsmjöl
salt och peppar

Gör så här:

Skala löken och finhacka. Spara hälften till toppingen.
Tvätta zucchini och grovriv. Lägg i en ren handduk och pressa ut
så mycket vätska du kan. Blanda i en skål med ägget, löken och kikärtsmjölet.
Knåda igenom ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 200 grader ca 25 minuter.
Under tiden kan du förbereda toppingen.

- Philadelphiaost ca 100 g
- 1 päron i bitar
- 1/2 hackad lök
- en handfull körsbärstomater, dela i mitten
- Gorgonzola, ca 100 g
- Skinka efter tycke
- Oregano

- Rostade pinjenötter att strö över sist

Ta ut pizzabotten och bred på Philadelphiaosten.
Fördela övriga ingredienser ovanpå.
Grädda i ytterligare 10 minuter.
Ta ut och strö över pinjenötter!

Servera genast!
Bon appetit!!!


393802026_1004568847421569_438360272762015425_njpg



370332181_837345784789238_5908016603355944675_njpg




393789360_1038793834221766_6574157038875595173_njpg




393815641_269755735470720_2763054993314519449_njpg


393526016_3271289963163274_3473514357915755162_njpg