You are currently viewing Knaprigt fröknäcke

Knaprigt fröknäcke

Det här brödet kan man inte få nog av, perfekt som mellanmål, till frukost

eller ostbrickan. Tur att det är supernyttigt 😉 samt glutenfritt.

Ingredienser:

0,75 dl mandelmjöl

0,75 dl solrosfrön

0,75 dl pumpakärnor

0,75 dl hela linfrön

0,75 dl sesamfrön

1 msk fiberhusk

1 tsk flingsalt

0,6 dl flytande kokosolja

2,25 dl kokande vatten

Gör så här:

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål.

Tillsätt kokande vatten och olja. Blanda väl.

Bred ut degen tunt på bakplåtspapper. Använd en soppsked.

Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter och titta efter då och då.

Låt torka ytterligare 15 minuter. Håll lite koll, fröer är värmekänsliga och kan lätt brännas vid.

Skicka mig ett mail när bloggen uppdateras

Lämna ett svar