Ägglikör Trifle med hallon

Mums med ägglikör i denna lättlagade Triflen!
Färdig på nolltid och så gott.


Ingredienser 4 glas:

1dl  vispgrädde 
150 g mascarpone
150 Philadelphiaost
8 msk ägglikör 
50 g socker alt.Erytritol
1 tsk bourbon vaniljsocker
100 g havrekex
30 g pistagenötter
hallon

Gör så här:

Vispa grädden. Blanda mascarponen, philadelphiaosten, hälften av ägglikören, sockret och vaniljsockret tills det blir krämigt. Vänd ner grädden. 
Smula havrekexen grovt och hacka pistagenötterna. Blanda båda. 
Häll ägglikörgrädden och kex-pistageblandningen växelvis i fyra dessertglas.

Garnera med hallon och skeda över resterande ägglikör.
Tips: Spritsa ägglikörgrädden istället så blir det extra festligt.


222jpg


tttjpg


432447784_874520777779655_458827700865885525_njpg