Ägglikör Trifle med hallon
Mums med ägglikör i denna lättlagade Triflen!
Färdig på nolltid och så gott.
Ingredienser 4 glas:
1dl vispgrädde
150 g mascarpone
150 Philadelphiaost
8 msk ägglikör
50 g socker alt.Erytritol
1 tsk bourbon vaniljsocker
100 g havrekex
30 g pistagenötter
hallon
Gör så här:
Vispa grädden. Blanda mascarponen, philadelphiaosten, hälften av ägglikören, sockret och vaniljsockret tills det blir krämigt. Vänd ner grädden.
Smula havrekexen grovt och hacka pistagenötterna. Blanda båda.
Häll ägglikörgrädden och kex-pistageblandningen växelvis i fyra dessertglas.
Garnera med hallon och skeda över resterande ägglikör.
Tips: Spritsa ägglikörgrädden istället så blir det extra festligt.
Färdig på nolltid och så gott.
Ingredienser 4 glas:
1dl vispgrädde
150 g mascarpone
150 Philadelphiaost
8 msk ägglikör
50 g socker alt.Erytritol
1 tsk bourbon vaniljsocker
100 g havrekex
30 g pistagenötter
hallon
Gör så här:
Vispa grädden. Blanda mascarponen, philadelphiaosten, hälften av ägglikören, sockret och vaniljsockret tills det blir krämigt. Vänd ner grädden.
Smula havrekexen grovt och hacka pistagenötterna. Blanda båda.
Häll ägglikörgrädden och kex-pistageblandningen växelvis i fyra dessertglas.
Garnera med hallon och skeda över resterande ägglikör.
Tips: Spritsa ägglikörgrädden istället så blir det extra festligt.