Citron och parmesangratinerade musslor

Förrätt, till mingel eller på buffén, dessa mumsiga musslor passar alltid.

Ingredienser 15 styck;

15 frysta blåmusslor i halvskal

1 finhackad schalottenlök

1 finhackad vitlöksklyfta

1 dl riven parmesanost

1 msk finhackad dill

1 msk finriven citronskal

3 msk panko eller ströbröd ( använd glutenfri om du vill)

3 msk olivolja

Några varv med svartpepparkvarnen

Gör så här:

Blanda alla ingredienser.

Fördela blandningen över varje mussla.

Gratinera i ugn 225 grader tills osten smält, ca 10 minuter.

Tag ut musslorna och låt dem svalna i några minuter.

Servera gärna ett gott vitlöksbröd till!

278138760_3151441765111989_5730237814842631540_njpg

278161638_728473808565098_6762758312206919166_njpg

7be98244-9411-4c7d-b78a-3086d938d62bjpg

277984937_970352630281527_2151251617790982076_njpg