Glutenfria Granar

I samarbete med #castellocheese har vi testat nya Harvarti aged!

Vilken höjdare Vi gjorde superenkla "granar" till glöggmyset, dessutom glutenfria

Ingredienser:

~ Träpinnar~ 1 rulle glutenfri eller vanlig smördeg ~ 1 paket bacon alt. skinka ~ Skivor av Harvartiosten~ 1 vispad ägg~ Oliver och körsbärstomater

Gör så här:

~ Blötlägg pinnarna~ Sätt ugnen på 200 grader!~ Rulla ut degen och skär i remsor!~ Klä remsorna med bacon och ostskivor ~ Rulla ihop till granar~ Torka av pinnarna och trä på!

~ Pensla med vispad ägg och strö på persilja eller vallmofrön!Sjuts in i ugnen, ca 20 minuter!

~ Garnera med körsbärstomater och oliver i toppen Mums!

Osten är härlig smakrik och har mjuk konsistens! Kommer att användas här både som tillugg, som i matlagning!


Glutenfria Granar2jpg
Glutenfria Granar3jpg