Gravlaxfyllda ägg
Snart är
det Påsk och vad annars äter vi mest av än ägg!
Här ett lätt fixat recept på fyllda ägg med senap, kapris och gravlax!
Passar perfekt på buffén, brunchen eller som förrätt! Mums!
Ingredienser:
4 ägg
4 msk Philadelphia
8 skivor gravlax
1 tsk kapris
2 tsk sötstark senap
Svartpeppar, salt
Dill
1 Citron
Gör så här:
Lägg äggen i kokande vatten och koka ca 8 minuter.
Spola eller lägga äggen i kallt vatten.
Hacka kaprisen fint.
Skär en remsa gravlax på varje skiva till garneringen,
resten finhackas.
Skala äggen och dela i mitten. Kröp ur äggulan och mosa med en gaffel.
Rör ner Philadelphia, senap, kapris och laxen.
Blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
Spritsa eller skeda fyllningen i ägghalvorna.
Garnera med gravlaxros, dill och citron!
Smaklig spis!


Här ett lätt fixat recept på fyllda ägg med senap, kapris och gravlax!
Passar perfekt på buffén, brunchen eller som förrätt! Mums!
Ingredienser:
4 ägg
4 msk Philadelphia
8 skivor gravlax
1 tsk kapris
2 tsk sötstark senap
Svartpeppar, salt
Dill
1 Citron
Gör så här:
Lägg äggen i kokande vatten och koka ca 8 minuter.
Spola eller lägga äggen i kallt vatten.
Hacka kaprisen fint.
Skär en remsa gravlax på varje skiva till garneringen,
resten finhackas.
Skala äggen och dela i mitten. Kröp ur äggulan och mosa med en gaffel.
Rör ner Philadelphia, senap, kapris och laxen.
Blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
Spritsa eller skeda fyllningen i ägghalvorna.
Garnera med gravlaxros, dill och citron!
Smaklig spis!

