Kokos-citronrutor

Lite sött, lite surt och helt glutenfritt.
Ingredienser:
- 4 ägg
- 150 g socker
- 50 g maizena
- 90 g glutenfritt mjöl
- 1/2 tsk bakpulver
- 120 g Lemoncurd
- 100 g florsocker
- 4 msk citronsaft
- 120 g riven kokos
- Bakplåtspapper
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 180 grader, (160 grader varmluft).
Klä en bak eller pajform (24 X 24 cm med bakplåtspapper.) 2. Slå upp äggen i en bunke och vispa med socker i ca 5 minuter. Använd elvisp.

Blanda Maizena, mjöl och bakpulver. Varva ner i äggblandningen. Fyll degen i formen.
Grädda ca 15–20 minuter, tills ytan känns torr och sidorna löser sig från formen. Låt svalna ordentligt.
3. Rör ihop Lemoncurd, florsocker, citronsaft och 1/2 dl vatten.
Häll riven kokos i en djup tallrik. Skär kakan i ca 16 fyrkanter.
doppa först i citronblandningen (ta hjälp av 2 gafflar)
och rulla sedan i kokos. Låt stelna.
1 bit har ca 150 kalorier, så du får säkert njuta av två. ;)