Pepparrotfyllda ägg med forellrom

Gillar du ägg? Gillar du pepparrot?
Då är detta lättlagade recept perfekt för dig!

GLAD PÅSK!!!

Ingredienser 8 ägg:
8 ägg
100 g färskost med pepparrot
4 msk forellrom
Krasse
Salt och peppar
Sallad

Gör så här:
Picka äggen. Lägg i kokande vatten i 10 minuter.
Häll av vattnet och fyll på med kallt, låt äggen svalna.
Skala äggen. Skär av toppen. Gröp ur äggulan försiktig med en tesked eller kniv.
Stryk äggulorna genom en sil och blanda med färskosten.

Salta och peppra.
Fyll massan i en spritspåse och spritsa i äggen.
Garnera med forellrom och krasse.

Ställ äggen på en bädd av finskuren sallad.

IMG_7742JPG


IMG_7713JPG


IMG_7723JPG


IMG_7731JPG


IMG_7735JPG


IMG_7736 2JPG


IMG_7743JPG