Rårakor med romröra och räkor

Smarriga rårakor med goda tillbehör!
Gott och nyttigt!


Ingredienser 4 portioner:


600 g fastkokande potatis ( vi tog Amandine)
2 gula lökar
4 ägg
salt och peppar
smör
1 rödlök
Räkor


Gör så här:
Skala potatis och lök. Riv potatisen fint. Använd gärna köksmaskinen.
Pressa ut så mycket vätska du kan. Riv sedan löken.
Vispa upp äggen. Blanda potatis, ägg, löken.
Smaka av med salt och peppar.
Låt smöret bli lite brunt i pannan och stek rårakorna ca 3-4 minuter på varje sida.

Romröra:
1 dl citronmajonäs
80g röd stenbitsrom
300 g crushed Keso
Rör ihop!
Servera med finhackad rödlök, romröra och räkor.


410878871_916684206692141_9192873863880636542_njpg


411421304_269430219221295_3289478894026007446_njpg


h7jjyvxim2zfoj4i3dm2pwrohe000000Png
410855255_393878286500514_7226749612359723682_njpg